UREN HUD

SKAL PLEJES SKÅNSOMT OG MÅLRETTET

Ny hudpleje serie med probiotisk teknologi målrettet P. acnes bakterien. Skånsomt og uden udtørring og irritation. Det er ikke kun børn og unge i puberteten, der oplever perioder med uren og fedtet hud. Helt op til 20 % af voksne - især kvinder – oplever fortsat disse hudproblemer.

Uren hud forårsages ofte af én bestemt bakterie kaldet P. acnes bakterien, som er naturligt forekommende på vores hud. P. acnes bakterien trives bedst i lukkede miljøer. Døde hudceller og øget sebum kan tilstoppe hårsække og skabe optimale betingelser for P. acnes at vokse i. På hudoverfladen udvikles synlige bumser, også kaldet pustler, og lidt dybere i huden mærker man komedoner, som kan føles som knudrede cyster. Dette medfører en rød og irriteret hud.

Få flere gode råd om hudpleje på vores blog, hvor eksperten med jævne mellemrum poster indlæg. Du kan også læse, hvad andre siger om uren hud og selv deltage i debatten, den lukkede Facebook gruppe. Uren hud - viden og erfaringer.

NY BEHANDLINGSFILOSOFI

Der findes adskillige kosmetiske produkter til behandling af uren hud, men desværre har de fleste af dem en hel del uønskede bivirkninger. Mange af produkterne baseres nemlig på enten benzoylperoxid eller på salicylsyre. Disse aktive stoffer har i nogle tilfælde en effekt på uren hud, men da de virker meget bredt ved enten at slå hele bakteriefloraen ihjel på huden – også de gode bakterier - eller ved at udtørre og peele huden, så er resultatet desværre ofte en mere irriteret rød og følsom hud.

Ønsker man at opnå en renere hud, er det nødvendigt med en skånsom daglig hudpleje-rutine med fokus på at åbne de tilstoppede porer, rense huden samt målrettet rammer P. acnes bakterien uden at forstyrre den øvrige, naturlige bakterieflora på huden. Samtidig er det vigtigt, at den sensitive hud får masser af fugt og næring, så den heles. Netop dét er filosofien bag LACTOClear™ hudplejesystemet.

Læs mere om, hvordan LACTOClear™ binder sig til P. acnes bakterien og målrettet reducerer urenheder, samtidig med at huden skånsomt plejes helt uden irritation og udtørring.

MØD EKSPERTEN

Ida Bille Brahe, sygeplejerske og direktør i N'age. N'age er specialister i hudforyngende behandlinger.

Jeg startede N'age klinikkerne for 14 år siden - her laver vi rynkereduktion med fillers og forskellige former for laser behandlinger, ultherapy der strammer huden op, coolsculpting der fryser overskydende fedtdepoter væk samt hudbehandlinger.

5 GODE RÅD MOD UREN HUD FRA IDA BILLE BRAHE:

  1. Anvend lunkent vand til vask af din hud
  2. Brug skånsomme pH neutrale vaske- og renseprodukter. Hud med urenheder er ofte sensitiv
  3. Vælg fugtighedscremer og makeup, som ikke er poretilstoppende. Brug mineral baseret makeup, så huden kan ånde
  4. Fjern makeup samt vask og rens huden hver morgen og aften
  5. Undgå udtørring af huden. Din hud har brug for ekstra fugt og næring for at kunne hele
  6. HUSK: Derudover vil jeg råde til at spise sundt, drikke rigeligt med vand og dyrke motion, så blodcirkulationen øges og affaldsstofferne bliver skyllet ud af kroppen. Det giver en sund hud, når man har en sund livsstil.