NY BEHANDLINGSFILOSOFI
Der findes adskillige kosmetiske produkter til behandling af uren hud, men desværre har de fleste af dem en hel del uønskede bivirkninger. Mange af produkterne baseres nemlig på enten benzoylperoxid eller på salicylsyre. Disse aktive stoffer har i nogle tilfælde en effekt på uren hud, men da de virker meget bredt ved enten at slå hele bakteriefloraen ihjel på huden – også de gode bakterier - eller ved at udtørre og peele huden, så er resultatet desværre ofte en mere irriteret rød og følsom hud.
LACTOClear serien med probiotisk teknologi er målrettet P. acnes bakterien. Skånsomt og uden udtørring og irritation. Missionen bag LACTOClear er nemlig, at det skal være en af de mest skånsomme og virksomme behandlinger mod uren hud og bumser.


Derfor består LACTOClear hudplejeserien også blot af tre produkter, som er lige netop de tre produkter, man har behov for i sin hverdag med problemhud.
De tre produkter i serien er særligt udviklet til at bekæmpe urenheder med den aktive og naturlige ingrediens LACTOPAD, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien.
 

HVORDAN VIRKER LACTOCLEAR™? 
Hemmeligheden bag LACTOClear™ produkterne er vores aktive ingrediens LACTOPAD™.  LACTOPAD™ er en peptide udvundet af en mælkesyrebakterie. Når LACTOPAD™ påføres huden binder den sig til P.acnes bakterien og hæmmer dennes vækst. 
Læs mere om, hvordan LACTOClear™ binder sig til P. acnes bakterien og målrettet reducerer urenheder, samtidig med at huden skånsomt plejes helt uden irritation og udtørring.

 

 

FEM GODE RÅD MOD UREN HUD:

  1. Anvend lunkent vand til vask af din hud
  2. Brug skånsomme pH neutrale vaske- og renseprodukter. Hud med urenheder er ofte sensitiv
  3. Vælg fugtighedscremer og makeup, som ikke er poretilstoppende. Brug mineral baseret makeup, så huden kan ånde
  4. Fjern makeup samt vask og rens huden hver morgen og aften
  5. Undgå udtørring af huden. Din hud har brug for ekstra fugt og næring for at kunne hele
  6. HUSK: Derudover er det altid godt at spise sundt, drikke rigeligt med vand og dyrke motion, så blodcirkulationen øges og affaldsstofferne bliver skyllet ud af kroppen. Det giver en sund hud, når man har en sund livsstil.