Tilfredshedsgaranti

100% tilfreds eller pengene retur

Hos LACTOClear er kunden i centrum. Derfor er det vigtigt for os, at du altid er tilfreds. Hvis du mod forventningen ikke er tilfreds med et af vores LACTOClear produkter, så er du meget velkommen til at skrive til os, så vi kan gå i dialog omkring produktet og så sørger vi for, at du får pengene tilbage. For at benytte vores ”100% tilfredshed” bedes du sende os en mail på følgende mail: info@lactoclear.dk, Mærket: “Garanti”, sammen med:

 

Fulde navn

Adresse

Telefonnummer

Kontonummer

Kopi af din kvittering og billede af emballagen

 

Betingelser

For at kunne få pengene retur skal du have brugt produktet korrekt og i overensstemmelse med vores anbefalinger. Kravet om tilbagebetaling skal foretages senest 60 dage efter køb, og det er vigtigt at vi modtager et billede af kvittering og emballage. Denne aktivitet er kun gældende for personer med bopæl i Danmark, og der kan maksimalt foretages et krav pr. husstand. Kampagnen slutter 31. december 2021.

Vores kunders tilfredshed er vores første prioritet og skulle du have spørgsmål omkring tilfredshedsgarantien er du mere end velkommen til at skrive til os på mail info@lactoclear.dk