INNOVATION

EN NY BEHANDLINGSFILOSOFI

Den effektive ingrediens LACTOPAD™ har udspring i vores probiotika forskning og er banebrydende indenfor pleje af uren hud.

Probiotika, også kaldet mælkesyrebakterier, er kroppens egne små mirakler. Millioner af mikroskopiske en-cellede bakterier, som passer på vores krop og udgør 70 % af vores immunforsvar. Helt naturlige og meget effektive i forsvaret mod uønskede bakterier.

I dag har vi opnået en meget stor viden omkring mælkesyrebakterierne. Vi kan udvælge og undersøge dem, som har en særlig interessant effekt. Vores forskere fandt gennem denne proces ud af, at LACTOPAD™ effektivt rammer P. acnes bakterien – hvilket har givet os selve nøglen til effektiv pleje af uren hud.

LACTOPAD™ binder sig til P. acnes cellemembran

LACTOPAD™ punkterer membranen

P. acnes bakterien er nu harmløs

LACTOPAD™ neutraliserer P. acnes bakterien

Vores unikke probiotiske teknologi LACTOPAD™, som anvendes i LACTOClear™ hudplejesystemet, har vist sig at binde til P. acnes bakterien. Ved brug af LACTOClear™ produkter vil antallet af udbrud, bumser og urenheder altså minimeres synligt, mens den værdifulde bakterieflora bevares. Det giver mulighed for at opnå en renere hud – helt uden irritation og udtørring, fordi vi beskytter den naturlige flora og nærer huden.

Dit abonnement er på pause, dette er et preview