Handelsbetingelser

1. Generelle oplysninger

Når du afgiver en ordre på www.lactoclear.dk og modtager en ordrebekræftelse fra os, indgår du aftale med:

Cell Biotech International A/S
Strandvejen 125, 2900 Hellerup
Danmark
CVR 3420 7283
info@lactoclear.dk
(+45 28 68 27 97)

Hvis du oplever problemer med din bestilling på hjemmesiden, kontakt da venligst vores kundeservice på:
E-mail: info@lactoclear.dk - Tlf.: 28 68 27 97

 

2. Betaling

Ved betaling accepteres Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, JCB samt internationale kreditkort. Alle priser hos lactoclear.dk er inkl. Moms. Vi tager ikke kortgebyrer.

 

 

 

For at kunne handle på lactoclear.dk, skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Betalingsprocedure

Vi hæver ikke beløbet på dit betalingskort, før vi har ekspederet din ordre, og varerne er afsendt til dig. Lactoclear.dk bruger Nets til at håndtere sikker betaling.

3. Levering

Vi afsender som udgangspunkt varerne samme dag, hvis ordren af afgivet inden kl. 11.30. Varer afsendes ikke på lørdage, søndage og helligdage.

Leveringsomkostningerne for forsendelse af varerne er 34 kr., hvis man vælger GLS, og hvis man vælger forsendelse med PostNord er leveringsomkostningerne 34 kr. uden omdeling/levering til arbejdspladsen og 55 kr. med omdeling. Når dine varer er afsendt, modtager du en e-mail med Track & Trace-oplysninger.

Varer, der er bestilt i webshoppen, leveres normalt inden for 2-3 hverdage. Vi leverer til hele Danmark, undtaget Færøerne og Grønland.

Vi gør dig opmærksom på, at du bærer risikoen for de købte varer, så snart at du har modtaget varerne. Hvis emballagen er brudt eller iøvrigt beskadiget, bør du undlade at kvitterere for forsendelsen.

4. Fortrydelsesret

Når du handler på lactoclear.dk som forbruger, har du mulighed for at fortryde dit køb, og fortrydelsesfristen er 14 dage efter modtagelsen af varen. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@lactoclear.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre. Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Hos LACTOClear er det vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, kan du benytte dig af vores 14 dages fortrydelsesret.

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv afholde de udgifter, der er i forbindelse med returnering af varen til os, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten. Ønsker du at sende varen retur, bedes du udfylde denne returseddel og sende varen til vores lager:

LACTOClear DK
Sandvadsvej 17B
4600 Køge

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har indleveret pakken til transportøren. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Hvis varen har mistet værdi, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.


Ingen fortrydelsesret

Disse aftaler kan ikke fortrydes: 
Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. 


Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du bryder plomberingen af vores hudplejeprodukter.


Tilbagebetaling

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

5. Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelsreglerne for varekøb. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du handler på www.lactoclear.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget mangler ved varen. Vi anbefaler, at du så hurtigt som muligt reklamerer, og inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget.

Mangelfulde varer og forkerte varer

Hvis dit køb lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores kundeservice

og detaljeret beskrive problemet. Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering i mindst 2 år. Din ret til at reklamere kan ophøre før reklamationsfristen, hvis varen ikke er beregnet til at holde i 2 år.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet.

Du er ikke ansvarlig for de rimelige omkostninger i forbindelse med returneringen af mangelfulde varer eller forkerte varer. Vi refunderer naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har modtaget varen. Ønsker du, at der bliver leveret en tilsvarende vare til dig, refunderer vi ikke dine oprindelige leveringsomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
LACTOClear DK
Smidstrupvej 11
4230 Skælskør


Persondatapolitik for køb 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 


Personoplysningerne registreres hos Cell Biotech International A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål. 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på lactoclear.dk er Cell Biotech International A/S.


Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: (indsæt e-mailadresse). 


Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte kundeservice info@lactoclear.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Center for Klageløsning

Nævnenes Hus

Toldboden 2

8800 Viborg

www.naevneneshus.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr     


Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)


Til:

LACTOClear DK
Sandvadsvej 17B
4600 Køge

E-mail: info@lactoclear.dk


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________


Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________


Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________


Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________


Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

11. juni 2021