Handelsbetingelser

(Gældende fra 1. november 2016)

1. Generelle oplysninger

Når du afgiver en ordre på www.lactoclear.dk og modtager en ordrebekræftelse fra os, indgår du aftale med:

Cell Biotech International A/S
Strandvejen 100, 2900 Hellerup
Danmark
CVR 3420 7283
info@lactoclear.dk
(+45 28 68 27 97)

Hvis du oplever problemer med din bestilling på hjemmesiden, kontakt da venligst vores kundeservice på:
E-mail: info@lactoclear.dk - Tlf.: 28 68 27 97

2. Betaling

Ved betaling accepteres Dankort, Visa/Dankort, Visa, MasterCard, JCB samt internationale kreditkort. Alle priser hos lactoclear.dk er inkl. moms. Der opkræves et mindre gebyr for betaling med kort.

For at kunne handle på lactoclear.dk, skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af et gyldigt betalingskort, som vi accepterer.

Betalingsprocedure

Vi hæver ikke beløbet på dit betalingskort, før vi har ekspederet din ordre, og varerne er afsendt til dig. Lactoclear.dk bruger Nets til at håndtere sikker betaling.

3. Levering

Vi afsender som udgangspunkt varerne samme dag, hvis ordren af afgivet inden kl. 11.30. Varer afsendes ikke på lørdage, søndage og helligdage.

Leveringsomkostningerne for forsendelse af varerne er 34 kr., hvis man vælger GLS, og hvis man vælger forsendelse med PostNord er leveringsomkostningerne 34 kr. uden omdeling/levering til arbejdspladsen og 55 kr. med omdeling. Når dine varer er afsendt, modtager du en e-mail med Track & Trace-oplysninger.

Varer, der er bestilt i webshoppen, leveres normalt inden for 2-3 hverdage. I forhold til leveringstiden tager vi dog forbehold for eksterne forhold, der ligger uden for vores indflydelse, f.eks. forsinkelser hos PostNord eller GLS. Vi leverer til hele Danmark, undtaget Færøerne og Grønland.

Vi gør dig opmærksom på, at du bærer risikoen for de købte varer, så snart at du har modtaget varerne. Hvis emballagen er brudt eller iøvrigt beskadiget, bør du undlade at kvitterere for forsendelsen.

4. Fortrydelsesret

Når du handler på lactoclear.dk, har du mulighed for at fortryde dit køb, og fortrydelsesfristen er 14 dage efter modtagelsen af varen. Det er tilstrækkeligt, at du inden fristens udløb har overgivet varen til en transportør, som skal varetage returneringen til os.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Hos LACTOClear er det vigtigt for os, at du er tilfreds. Hvis det ikke er tilfældet, kan du benytte dig af vores 14 dages returret. Det kan både være fordi, at du har fortrudt dit køb, eller der er noget galt med varen.

Du skal selv afholde de udgifter, der er i forbindelse med returnering af varen til os. Ønsker du at sende varen retur, skal du udfylde denne returseddel og sende varen til vores lager:

LACTOClear DK
Smidstrupvej 11
4230 Skælskør

Vi anbefaler, at du gemmer postkvitteringen som bevis for, at du har indleveret pakken til transportøren. Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem.

Du hæfter for eventuel forringelse af varernes værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Vi gør opmærksom på, at du ikke kan benytte dig af fortrydelsesretten, hvis du bryder plomberingen af vores hudplejeprodukter eller tager varen i brug.

Tilbagebetaling

Når vi har modtaget varen, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet. Vi gennemfører tilbagebetalingen med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion. Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

5. Reklamation

Dit køb af omfattet af købeloven, herunder mangelsreglerne. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Når du handler på www.lactoclear.dk, har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget mangler ved varen. Vi anbefaler, at du så hurtigt som muligt reklamerer, og inden for 2 måneder efter, at fejlen er opdaget.

Mangelfulde varer og forkerte varer

Hvis dit køb lider af en mangel, eller vi har leveret forkerte varer, bedes du kontakte vores kundeservice. Vi anbefaler, at du gemmer din kvittering i mindst 2 år. Din ret til at reklamere kan ophøre før reklamationsfristen, hvis varen ikke er beregnet til at holde i 2 år.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet. Du er ikke ansvarlig for omkostningerne i forbindelse med returneringen af mangelfulde varer eller forkerte varer. Vi refunderer naturligvis købsprisen og de oprindelige leveringsomkostninger, når vi har modtaget varen. Ønsker du, at der bliver leveret en tilsvarende vare til dig, refunderer vi ikke dine oprindelige leveringsomkostninger.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:
LACTOClear DK
Smidstrupvej 11
4230 Skælskør

6. PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Cell Biotech International A/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Har du oprettet et login hos os, vil dine oplysninger dog ikke blive slettet, med mindre du beder os herom. Dine oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjemand.

Som registreret hos Cell Biotech International A/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@lactoclear.dk.