CASE HISTORIE

SASCHA SPAANHEDEN OM LACTOCLEAR

Sascha Spaanheden er 16 år og bor i Korsør. Hun har siden hun var 13 år været plaget af uren hud, og især i panden og på kinderne har det været slemt, ømt og hævet. Siden hun var 13 år, har hun forsøgt sig med stort alle former for hudplejeprodukter - alt hvad der er i butikkerne og på apoteket. Men enten har det ikke givet en effekt, eller også har det blot udtørret hendes hud. Saschas humør har i perioder, hvor hendes hud har været rigtig slem, været meget påvirket, og hun har vænnet sig til dagligt at bruge en masse makeup for at skjule urenhederne.

 

FØR

EFTER

FØR

EFTER

 

Efter bare 6-8 uger med LACTOClear oplevede Sascha, at både størrelsen og mængden af urenheder var formindsket, samt at strukturen i hendes hud var blevet både pænere og sundere at se på. Fremskridtene med LACTOClear gør desuden, at Sascha i dag bruger mindre makeup end før, hvilket både har lettet hendes hverdag og påvirket hendes humør i høj grad *.

SYNLIGE RESULTATER

Dermatologisk test viser i gennemsnit 62% færre udbrud. LACTOClear™ reducerer urenheder, rødme og irritation.

Har du problemer med uren hud, kan du med LACTOClear™ hudplejesystem hurtigt se de første forbedringer af din hud. Allerede i løbet af et par uger, vil du typisk opleve færre udbrud, samt mindsket rødme og irritation. Alt imens du undgår problemer med udtørret og irriteret hud, som du måske har oplevet med andre produkter til uren hud.

Virkningen af LACTOClear™ er undersøgt og videnskabeligt bevist af to uafhængige dermatologer i en stor klinisk undersøgelse. Efter ganske få uger registrerede dermatologerne signifikant reduktion af pustler og komedoner, urenheder i og under hudoverfladen, ved brug af LACTOClear™. Deltagerne oplevede ingen bivirkninger i testen af LACTOClear™.

Testdeltagere i dette og andre forsøg har oplevet mærkbare forbedringer i form af færre udbrud, mindre rødmen, irritation og bedre fugtning af huden *.

 

*BEHANDLINGERNE MED LACTOCLEAR PRODUKTERNE KAN VARIERE FRA PERSON TIL PERSON, OG VI KAN IKKE GARANTERE DET SAMME RESULTAT FOR ALLE. THE JOURNAL OF MICROBIOLOGY, FEBRUAR 2009, S. 101-109. LÆS MERE HER

 

RESULTATET ER TYDELIGT

Efter kun ganske få ugers brug af LACTOClear registrerede dermatologerne en betydelig reduktion af pustler og komedoner (urenheder i og under hudoverfladen) hos testdeltagerne. Resultaterne er tydelige: synligt færre bumser og en genoprettet balance i huden *.

Dit abonnement er på pause, dette er et preview