Gæsteblogger: For mig med rosacea har LACTOClear især hjulpet mod mine små knopper og urenheder

Gæsteblogger: For mig med rosacea har LACTOClear især hjulpet mod mine små knopper og urenheder

15. marts 2017

Signe fra Copenhagenkiddo.dk har testet hudplejeserien fra LACTOClear.

Jeg har, så længe jeg husker, haft tendens til at blusse i ansigtet. I gymnasietiden var det for eksempel, når jeg rakte hånden op i klassen. Til sociale sammenkomster kom det efter bare et enkelt glas rødvin. Gerne med kommentarer om, at jeg nok havde fået lidt for meget at drikke. Det generede mig, men jeg tænkte ikke nærmere over, om der lå noget til grund for mit problem. Jeg havde generelt også mange urenheder og har fået udskrevet både tetracyklin-kure og ikke mindst den hårde Roacutan-kur. Det hjalp nogle år, men problemhuden kom altid tilbage.

Da jeg som 26-årig havde født mit andet barn, blev det rigtig slemt. Rødmen i ansigtet tog til, og i stedet for at komme lejlighedsvis, var den der nu konstant. Jeg havde også små knopper. Dét tærede på selvtilliden, og jeg var ikke just glad for det, jeg så i spejlet. Efter udredning hos hudlæge fik jeg diagnosen rosacea. En hudsygdom jeg desværre nok aldrig helt slipper af med, men i stedet må lære at leve med og tøjle, så godt jeg kan.

Jeg har prøvet utallige cremer med varierende resultater. Men der er aldrig rigtig noget, der har afhjulpet min rosacea. Jeg har derfor dækket det med make-up efter bedste evne.

For et halvt års tid siden hørte jeg, at LACTOClear snart ville komme på markedet. Min nysgerrighed var vakt, for jeg kunne høre, at der var grundige tests og en stor faglig viden bag produktet. 

Jeg spiser i forvejen mælkesyrebakterier, og at kunne kombinere dem med at påføre en creme med ingredienser fra mælkesyrebakterieproduktionen på problemområderne lød helt logisk som en rigtig god kombination.

Jeg har nu brugt LACTOClear-serien hen over flere måneder, og den er blevet en del af min nye faste hudplejerutine hver morgen og (næsten) hver aften.

For mig med rosacea har serien især hjulpet med de små knopper og urenheder, som jeg nu engang har haft. Rødmen har produkterne ikke fjernet helt, men der er dage, hvor jeg kan gå ud af døren uden at dække min hud. Dét er store sager i min hverdag, kan jeg godt fortælle. Så jeg mærker en bedring. At jeg så under testperioden har været inde i en af de travleste perioder af mit liv, fortæller mig, at det kun kan blive bedre nu, hvor der er mere ro på. Stress kan nemlig også udløse udbrud i min (og de fleste andres) rosaceahud, så med mere ro bliver resultaterne kun bedre.

Det har været svært at finde produkter, som har været skånsomme nok til min hud, og som samtidig har haft en effekt. Så i mange år har jeg skiftevis brugt for kradse produkter, som tørrede min hud fuldstændig ud og for milde produkter, som fik urenhederne til at bryde ud. LACTOClear er både skånsom og har en effekt på problemhud. Netop derfor er jeg ret vild med serien.

I starten brugte jeg kun vask og creme, da jeg var i tvivl om min ultratynde rosacea-hud kunne klare eksfoliering. Men gennem den sidste måned har jeg stille og rolig forsøgt mig med den eksfolierende rens, og i forhold til den lidt tørre og skællende hud, har den faktisk været rigtig god til at få gang i blodcirkulationen. Heldigvis er den så skånsom, at min hud faktisk kan tåle den. Jeg holder mig dog til at bruge den en gang om ugen, og anvender så de to andre produkter de resterende dage. Det virker for mig.

Det eneste jeg kunne ønske mig, fra LACTOClears side, er en serum til de kolde vintermåneder, som kan give det ekstra skud fugt, der kan være gavnligt til tør vinterhud. Så jeg håber, det er noget, de overvejer at udbygge serien med.

Læs flere LACTOClear-historier

Efter blot 1 måned droppede jeg min makeup

Jeg har prøvet alle metoder mod uren hud

Uren teenagehud gjorde mig usikker og genert


Dit abonnement er på pause, dette er et preview