LACTOClear-historie: Min hud er blødere, mere frisk og ser sund ud

LACTOClear-historie: Min hud er blødere, mere frisk og ser sund ud

Onsdag d. 25. januar 2017

Før- og efterbilleder af Saschas hud.


Bumser, urenheder, kløe og ømhed. 16-årige Sascha har prøvet det hele. 

Siden hun var 13 år, har hun kæmpet en hård kamp mod teenagetidens typiske hudproblemer. 

I perioder bliver hun oven i købet ramt af voldsomme udbrud, hvor hun får meget store urenheder, der forbliver i ansigtet i lang tid. 

’’Urenhederne kommer meget i perioder, men er stort set altid i panden og på kinderne. Sommetider er det helt galt, min hud bliver enormt øm, og der går betændelse i.’’ 

Sascha har prøvet mange forskellige slags hudplejeprodukter, der alle har lovet at gøre noget ved hendes urene teenagehud. 

Ud over de hudplejeprodukter, hun har købt i håndkøb, har hun også forsøgt sig med receptpligtige præparater fra apoteket.

"Jeg har prøvet næsten alt, hvad der er på hylderne og på apoteket mod uren hud, men uden held. Nogle produkter har hjulpet i en kortere periode, men så snart jeg har brugt dem over længere tid, virker de ikke mere. Det er faktisk først med LACTOClear, at jeg har oplevet en effektiv, varig virkning.” 

Sascha havde læst om LACTOClear, og besluttede sig for at give den skånsomme hudplejeserie mod uren hud en chance. 

”Jeg startede med at bruge LACTOClear, og efter 6 uger med hudplejeprodukterne kunne jeg se tydelig forskel på min hud. Både mængden og størrelsen af urenhederne var mindsket, og min hud var generelt meget blødere, mindre hævet og så både mere frisk og sund ud.” 

Størstedelen af urenhederne forsvandt Saschas urene teenagehud har tidligere været et irritationsmoment, som har haft stor indflydelse på hendes velbefindende. 

’’Når urenhederne til tider har været rigtigt slemme, så er det gået ud over mit humør. Bumserne har irriteret mig, og jeg er blevet stresset, fordi jeg hele tiden har tænkt over, hvordan jeg kunne komme det til livs.’’ 

Ud over alle de kræfter, Sascha tidligere har brugt på at finde en løsning på hendes problemhud, så har Sascha også brugt meget tid på at lægge den perfekte dækkende makeup, der kunne skjule urenhederne. 

’’Nu hvor huden er blevet så pæn, og jeg har langt færre urenheder, har jeg også skruet gevaldigt ned for mit forbrug af foundation, dækstift og pudder.’’ 

Det har været en lettelse for Sascha, at hun har fået en pænere og sundere hud. 

’’Jeg er helt klart blevet gladere, efter jeg er begyndt på LACTOClear. Derudover er det meget nemmere nu, da jeg ikke bruger den samme energi på at lægge makeup, og tænke over, hvordan jeg skal komme mine urenheder til livs.’’

Læs flere LACTOClear-historier

For mig med rosacea har LACTOClear især hjulpet mod mine små knopper og urenheder

Efter blot 1 måned droppede jeg min makeup

Min hud havde fået nok af skrappe hudplejeprodukter


Dit abonnement er på pause, dette er et preview