Talgknopper – sådan kommer du dem til livs

Talgknopper – sådan kommer du dem til livs

Flere og flere oplever problemer med uren hud. Det kan være alt fra små hudorme, talgknopper og en bums i ny og næ til voldsom akne, som efterlader ar. Uanset hvilken form for hudproblem du går og kæmper med er det aldrig rart, men der er heldigvis en løsning. 


Det er nemlig en af grundene til at vi hos LACTOclear har udviklet vores produkter, som med hudvenlige ingredienser kan hjælpe dig med at få styr på dine hudproblemer.


Vi tilbyder cremer og ansigtsrens, der med probiotiskteknologi kan hjælpe din hud godt på vej. Læs med her og bliv klogere på, hvordan du kan komme dine talgknopper til livs.

LactoClear Active Cream

Hvad er talgknopper?

Talgkirtler findes overalt på kroppen, bortset fra læber, fodsåler og håndflader. Faktisk ligger talgkirtler op ad hårsækkene, hvorfra de udskiller talg. 

Talg er med til at beskytte hud og hår. Der findes flest talgkirtler i hovedbunden, ansigtet, på brystet og den øverste del af ryggen. Måske er det i netop disse områder, du har oplevet problemer med talgknopper.

Problemerne opstår oftest, når selve talgkirtlen bliver tilstoppet grundet en overproduktion af talg. Kan talget ikke komme ud, vil der opstå en ansamling af talg under huden. 

Der er dog flere ting, som vil kunne afhjælpe problemet. Hos LACTOclear har vi udviklet skånsomme rense- og plejeprodukter med mælkesyrebakterier, der kan afhjælpe dine hudproblemer. Læs med her og bliv klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig. 

LactoClear Fashe Wash

Er der forskel på bumser og talgknopper?

Ofte bliver bumser og talgknopper forvekslet. Der er også visse ligheder mellem disse. Den væsentligste forskel er, om der er betændelse i talgkirtlen eller ej. En tilstoppet talgkirtel er et hulrum i huden, hvor sebum og talg ophobes, fordi talgkirtlen er lukket til. 

Bliver talgkirtlen tilstoppet, kan de afstødte døde hudceller og talg ikke komme ud. På den måde hober det sig op og der vil opstå en lille hvid knude under huden. Talgkirtlen kan i sjældne tilfælde blive betændt.

De fleste har formentlig stiftet bekendtskab med uren hud, om det så er bumser i ny og næ eller akne, er forskellige fra person til person. Bumser forårsages af en bakterie, der normalt findes på huden og i vores hårsække. 

Hudorme er en ophobning af talg i talgkirtlerne. De ses som små hvide eller mørke prikker i huden, der kan opstå betændelse som gør at de bliver til ømme, røde knuder. 

Bakterien kan nedbryde talg, som frigiver stoffer, der kan være årsag til betændelsen. Når betændelsen er opstået vil bumsen efterfølgende blive rød og hævet.

LacotClear trykkes ud på fingeren

Hvordan behandler man talgknopper?

Måske har du oplevet problemer med både bumser og talgknopper i ansigtet, og at de produkter du har købt ikke virker tilstrækkeligt. Det kan være svært at forstå din hud og hvorfor den reagerer, som den gør. 

Det vil vi hos LACTOclear gøre op med og derfor har vi udviklet produkter med en patenteret ingrediens kaldet LACTOPAD. Forskere har nemlig opdaget, at denne ingrediens nedbryder de bakterier, der er årsag til uren hud.

Når du renser huden med vores produkter vil urenheder, tilstoppede porer og talgkirtler blive formindsket. Det giver en flottere og mere ensartet hud, som samtidig plejes uden produkterne udtørrer og irriterer huden.

 

Creme mod talgknopper

Det kan være svært at komme af med tagknopper, men med produkter, der indeholder vores patenterede ingrediens LACTOPAD, kommer du rigtig godt fra start. Med en simpel kombination af produkter fra vores sortiment kan du forebygge og behandle talgknopper, så din hud fremstår smuk og sund. LACTOClear giver dig de bedste forudsætninger for at komme talgknopper og urenheder til livs.

Start med LACTOClear Anti-Blemish Face Wash, der renser og eksfolierer dit ansigt blidt. Her renses overskydende fedt af huden uden at tørre den ud. 

Brug derefter LACTOClear Anti-Blemish Active Cream, der blødgør og beroliger huden, samtidig med at den aktivt modvirker urenheder og talgknopper. 

Har du eksisterede talgknopper, kan du også bruge vores Anti-Blemish Spot Ampoule som spot-behandling til dine talgknopper. Ampullen er nem at bruge og er mild mod din hud.
Du kan købe dem alle samlet i vores LACTOClear sæt, hvor du også får en fordelagtig pris på produkter, der giver dig sund og ren hud. 
 

Den optimale renserutine mod talgknopper

Den optimale renserutine, der kan få bugt med talgknopper varierer fra person til person.

Det behøver ikke være en besværligt rutine, som tager for lang tid at gennemføre. Den kan nemt klare i tre trin.

  • Ansigtsrens – en ansigtrens er første step mod talgknopper i ansigitet og andre urenheder. Vores milde renseskum renser og exfoliere huden uden at være for hård mod huden.

  • Creme – vores creme er udviklet til at pleje uren hud. Den tilfører en masse fugt uden porerne stoppes. 

  • Spot treatment – som noget nyt har vi udviklet en spot treatment, som du kan smøre direkte på bumser, talgknopper eller hudorme for ekstra effekt.


Dit abonnement er på pause, dette er et preview