Otte ugers test af LACTOClear – sådan er det gået testpersonerne

Otte ugers test af LACTOClear – sådan er det gået testpersonerne

Tidligere på året søgte vi testpersoner med uren hud, der havde lyst til at teste LACTOClear hudplejeserie i otte uger. Blandt dem, der meldte sig, var Anne, Anne-Sofie, Freja og Katrine, der alle døjede med uren hud. Ud over problemer med urenheder og bumser var deres hud dog ret forskellig, og deres urene hud kom da også til udtryk på meget forskellige måder. Nu, otte uger efter, de begyndte deres test af LACTOClear, har vi taget en snak med de fire testpersoner igen. For hvordan er det så egentligt gået? 
 
Otte uger er gået. I har brugt LACTOClear hver dag i perioden. Hvordan har jeres hud det nu?
Anne: Der er sket en væsentlig og synlig forskel med min hud. Jeg får ikke så mange bumser længere. Før fik jeg nemt en bums eller to dagligt, men nu får jeg måske en hver anden uge, og når jeg så endelig får en bums, så er den væk efter 2-3 dage, hvor det før kunne tage uger.
Anne-Sofie: Jeg kan godt nikke genkendende til det, Anne beskriver. Min hud er også blevet meget mere fin at se på, og jeg har slet ikke udbrud af bumser på samme måde længere. Forleden dag sad jeg faktisk og prøvede at komme i tanker om, hvornår jeg sidst havde haft et stort udbrud af bumser. Det kunne jeg ikke huske! Og det er jo ret fantastisk!
Freja: Selvom jeg har haft urenheder, så har jeg altid døjet med tør og sensitiv hud, og det har virkeligt været svært at finde produkter, der fugter, og som samtidigt bekæmper urenheder. Her er jeg virkelig blevet positiv overrasket, for nu føles min hud pludseligt frisk og gennemfugtet. Og min hud er heller ikke blevet udtørret ved brug af LACTOClear Face Wash, hvilket har været en virkelig glædelig overraskelse, da jeg har prøvet en del ansigtsvaske, der virkelig har givet tør hud. Derudover har jeg også langt færre udbrud af urenheder end tidligere.
Katrine: Jeg kan faktisk se en enorm forskel på min hud! Jeg oplever stadig ind i mellem udbrud, bevares. Men for hver dag bliver urenhederne færre og færre. Der er også mindre rødme, bumserne er mindre ømme og heler også betydeligt hurtigere end før, jeg brugte produkterne fra LACTOClear. Generelt føles min også hud mindre irriteret faktisk.Hvis I skal fremhæve noget særligt i dag sammenlignet med for otte uger siden, hvor I ikke kendte LACTOClear endnu, hvad skulle det så være? 
Katrine: Den største forskel fra før testperioden og nu er, at mine bumser ikke er så røde og ømme mere. Før føltes min hud altid betændt, sart og øm. Men efter de her otte uger er min hud mere i balance. Det kan jeg tydeligt mærke. Og så har jeg også bemærket, at min hud har fået mere glød. Så huden føles bare i det hele taget mere i balance og ser sundere ud, end den nogensinde har gjort før.
Anne: Min hud er bare blevet så pæn. På otte uger er jeg nærmest blevet helt fri for bumser. Faktisk, tror jeg, aldrig min hud har haft det bedre. Og den føles sådan nærmest ”normal”.
Freja: Min hud er også blevet mere pæn – og klar, hvis man kan sige det sådan. Der er meget færre ar og mørke skygger. Så generelt bruger jeg kun en let BB-Cream på min hud nu, hvor jeg før brugte en tungere foundation, pudder og en concealer. Det gør faktisk også noget mentalt. Fordi jeg føler mig mere sikker på mig selv, qua at min hud ser pænere og friskere ud.
Anne-Sofie: Før havde jeg jo nærmest knuder i hele ansigtet. Det har jeg slet ikke mere. Nu er det kun små udbrud på hagen, hvis der er noget. Det er en kæmpe forskel for mig – særligt, når man tænker på, det er sket på bare otte uger. 

Hvordan har I det så med jeres hud nu?
Anne: Jeg har det godt med min hud! Jeg kan gå ud ad døren og føle mig veltilpas.
Anne-Sofie: Ja, præcis! Jeg er også bare så glad for min hud lige nu. Jeg er blevet en gladere pige, når jeg fx kigger mig selv i spejlet. Og jeg er glad for min hud – også uden makeup!
Katrine: Jeg har også fået et væsentligt bedre forhold til min hud igennem det her forløb. Jeg har en følelse af, at min hud endelig er faldet til ro. Jeg har fået mere selvtillid, har ikke behov for at dække de urenheder, der måtte være tilbage, og så skammer jeg mig ikke længere over, hvordan min hud i ansigtet ser ud.
Freja: Det er faktisk lidt som at have fået et nyt liv, haha! Jeg har endda dage, hvor jeg slet ikke bruger makeup. Det er altså ret befriende. Inden I begyndte testen, blev der talt meget om at skjule ansigtet bag tørklæder, makeup etc. Nu nævner flere af jer, at I har skåret væsentligt ned på makeup. Hvad handler det om?
Anne: Jeg har ikke noget at skjule! Og får jeg endelig en enkelt bums, så bruger jeg bare lidt concealer, ellers bruger jeg ikke noget.
Katrine: Jeg bruger hellere ikke længere noget til at skjule min hud. Ikke engang concealer eller foundation. I starten gjorde jeg en del ud af at dække min hud til, når jeg skulle til fest eller lignende, Men det har ikke været nødvendigt de sidste fire ugers tid af forløbet, så det er en kæmpe succes i min bog!
Anne-Sofie: Jeg har slet ikke brug for at skjule min hud længere. Jeg bruger pudder, når jeg skal til fest eller være fin. Før jeg begyndte at bruge LACTOClear, havde jeg brug for at skjule huden bag foundation for at kunne holde ud at se mig selv i spejlet, men det har jeg slet ikke længere. Jeg er faktisk virkelig glad for min hud. Der er ikke noget at skjule!
Freja: Jeg bruger kun makeup, når jeg skal til fest nu. Men det ville jeg jo nok have gjort uanset hvad.Nu virker I sådan ret glade og har opnået nogle ret seje resultater med LACTOClear hudplejeprodukterne på hver jeres måde. Hvad så nu?
Freja: Jeg er fan! Jeg kunne ikke forestille mig at skifte til et andet mærke efter at have prøvet det her. Og jeg kommer også helt sikkert til at anbefale LACTOClear til andre med uren hud.
Anne: Enig! Jeg skal helt sikkert ikke bruge andet end LACTOClear til at rense med og som dag-/natcreme. De bliver aldrig skiftet ud. Jeg har allerede anbefalet serien til flere veninder, der også døjer med uren hud, og det vil jeg også gøre i fremtiden.
Anne-Sofie: Ingen tvivl om, at jeg vil fortsætte med at bruge produkterne. De er helt rigtige til mig. Min kæreste er faktisk også allerede gået i gang med at bruge serien.
Katrine: Jeg tror ikke, jeg kunne forestille mig at bruge andre produkter efter den her test.

Har det påvirket jer på andre måder, at I har fået pænere hud?
Anne: Jeg er generelt i bedre humør og hviler mere i mig selv. Min omgangskreds kan også se, at min hud har forandret sig rigtigt meget, så jeg har fået ret mange komplimenter. Det er alt sammen meget dejligt og befriende.
Anne-Sofie: Der er også virkeligt mange, der har kigget længe på mit ansigt, og som så har pointeret, at det så meget pænere ud. Sådan noget smitter jo af. Jeg føler, jeg har mere overskud og er blevet mere glad. Jeg hviler mere i mig selv, kunne man måske sige.
Katrine: Det er lidt sjovt. Men jeg har de seneste uger følt, at når jeg møder nogen, så er de mere åbne og snakkesalige over for mig. Jeg tror ikke, det har noget med min hud at gøre. Men det er nok, fordi min selvtillid er vokset, og jeg derfor udstråler noget andet, som mine omgivelser opfanger. Det er skægt at tænke på! Men jeg mærker selv tydeligt, at min selvtillid er bedre. Jeg har nemmere ved at ”slippe tøjlerne” i sociale sammenhænge, fordi jeg endelig føler, min hud ser pæn og sund ud.
Freja: Jeg har det lige omvendt med omgivelserne. De har ikke reageret på mig på en anden eller ny måde, men jeg er ret sikker på, at de kan mærke, at jeg er anderledes! Jeg føler mig i hvert tilfælde mere glad og mindre stresset og presset end før. Derudover er jeg faktisk også blevet mere social – alene af den årsag, at jeg ikke skal bruge halvanden time på at gøre min hud klar til at drikke en kop kaffe med vennerne. Nu føler jeg, at jeg kan være meget mere spontan.Det lyder næsten som om, det er fire nye mennesker, der står her otte uger senere. Er det noget, der skal fejres?
Anne: Havde nattelivet været åbent i Danmark, skulle jeg klart ud og fejre uden hverken foundation, concealer, blush eller nogen anden form for ansigtsmaling! Jeg skulle kun være iført festtøj, sneakers og mascara. Det lyder måske underligt for nogen. Men tro mig, der er intet, jeg ser mere frem til. Og det er udelukkende, fordi jeg endelig har vundet kampen mod min urene hud. Min selvtillid har virkelig fået et kæmpe boost!
Anne-Sofie: Jeg glæder mig virkeligt også til at gå i byen uden at skulle skjule mit ansigt! Og at tage på studie uden makeup. Jeg accepterer bare mig selv mere nu – og kan også selv se, at jeg har et  smukt ansigt. 
Freja: Jeg har det meget på samme måde. Jeg kan gå ud og mødes med folk uden makeup på, fordi jeg føler mig meget mere selvsikker. Det er utroligt, hvad ren hud kan gøre for ens selvværd. Det er jeg selv ret overrasket over!
Katrine: Jeg har heller ikke nogen problemer med at gå ud uden makeup i dag. Det var aldrig sket før, fordi jeg følte, folk gloede på min hud. Så forløbet har virkelig også påvirket mit selvværd i en positiv retning. Jeg har slet ikke samme øv-følelse, når jeg ser mig selv i spejlet, som jeg havde tidligere. Og bare det at gå ud at handle uden makeup og bekymringer er en hel fest for mig.