Test af LACTOClear til uren hud: Fire uger inde i forløbet

Test af LACTOClear til uren hud: Fire uger inde i forløbet


Fire uger er gået, siden vi satte vores fire testpersoner i gang med at teste vores hudplejeprodukter. Og selvom de langt fra er færdige med deres tests, så har vi alligevel tilladt os at stikke fingeren i jorden for at høre, hvordan det går med huden hos Anne, Anne-Sofie, Freja og Katrine, der alle sammen er i fuld gang med at teste LACTOClear hudplejeserien. 

 
Hvad der virker for den ene, virker ikke nødvendigvis for den anden. Det skal man altid have in mente, når man får velmente råd omkring fx hudpleje fra andre uanset, om det er fra veninden, en influencer eller fra et dameblad. For vi er alle sammen forskellige – og det er vores hud også. Alligevel oplever vi jo virkeligt mange positive tilbagemeldinger på vores hudplejeserie, der, i al sin enkelthed, har fans i stort set alle aldre og blandt begge køn.  
 
Således også Katrine, Anne, Anne-Sofie og Freja, som indtil videre alle sammen har positive, om end meget forskellige, oplevelser med LACTOClear hudplejeprodukterne.  
 
Vi har talt med dem, nu hvor de er fire uger inde i deres testforløb med hhv. LACTOClear Anti-Blemish Face WashLACTOClear Anti-Blemish Active Cream og LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule.  

Anne: Før hun startede sin test af LACTOClear hudplejeserie til venstre. Og efter fire ugers brug til højre.


Nu er I cirka fire uger inde i jeres testforløb. Hvordan går det? 

Anne: ”Der er en markant forskel, ingen tvivl om det! Jeg har faktisk ingen bumser lige nu, og min hud er ikke nær så fedtet, som den plejer at være.”  
Anne-Sofie: ”Min hud er klart ændret. Jeg har ikke så mange udbrud, som jeg havde før, og min hud har fået lidt mere glød. Den føles slet ikke tør mere.” 
Freja: ”Min hud er også blevet pænere. Og der er generelt færre urenheder. Nogle dage er dog bedre end andre, synes jeg.” 
Katrine: ”Jeg er også blevet så glad for produkterne! Jeg får stadig perioder med mange urenheder. Men generelt er min hud blevet meget pænere og mindre sart og øm, og mine ar er også blevet mere utydelige. Det er som om, min huds overflade er blevet mere ensartet efter bare fire uger.”  


Hvor lang tid gik der cirka, inden I begyndte at se resultater? 
Freja: ”Der gik vel kun cirka to uger.” 
Katrine: ”Ja, 2-3 uger.” 
Anne-Sofie: ”2-3 uger før jeg tydeligt kunne se de første resultater. Jeg fik sågar allerede der at vide af min kæreste og familie, at min hud havde forbedret sig markant efter bare de få uger. Det var fedt! Men jeg kan også mærke, at min hud er meget blødere og mere fugtet. Det er fedt, det åbenbart også kan ses.” 
Anne: ”Små tre uger. Måske lidt før.”  

 Katrine: Før hun startede med at bruge LACTOClear hudpleje til venstre og efter fire ugers brug til højre.

Hvad har været den mest mærkbare forskel på huden ind til nu? 
Anne: ”For mit vedkommende er den mest mærkbare forskel nok min holdning til min hud. Jeg elsker min hud nu. Jeg har det så godt med mig selv pga. de resultater, LACTOClear produkterne har givet mig. Jeg har slet ingen bumser lige nu, min hud er ikke fedtet. Den føles ’helt normal’, og det er pludseligt meget sjældent, at jeg har en bums. Når jeg endelig får en, er den lille, når ikke at blive gul og er væk på 1-2 dage. Så jeg mærker ikke noget til bumser mere. Det er så lækkert.” 
Anne-Sofie: ”Mere glød! Jeg kan generelt klart mærke en forskel. Produkterne har indtil videre været guld værd!”  
Freja: ”Min hud føles mere jævn. Og der er langt færre urenheder.”  
Katrine: ”Selvom jeg stadig har perioder med urenheder, så forsvinder bumserne hurtigere end før. De er heller ikke nær så røde, som de var, inden jeg gik i gang med produkterne. Men derudover synes jeg også, det er værd at nævne, at jeg kan mærke hele det her forløb på selvtillidskontoen. Jeg har de seneste uger ikke brugt makeup overhovedet, og det er en kæmpe befrielse!” 


 Anne-Sofie: Førbillede til venstre og efter fire uger med LACTOClear til højre.

Hvis I skulle beskrive LACTOClear produkterne for en, I kender, hvad ville I så fremhæve? 
Freja: ”Super fine produkter! Min hud har aldrig haft det bedre, og jeg håber, at resultaterne bliver endnu bedre.” 
Katrine: ”De er så nemme at anvende, og de føles rigtigt lækre på huden. Jeg er fx vild med konsistensen på Anti-Blemish Face Wash. Min hud bliver som regel meget tør og sart, når jeg renser den, men det har jeg ikke oplevet med LACTOClear Face Wash. Anti-Blemish Spot Ampoule har jeg ikke haft så stor effekt af. Men Active Cream er også super lækker, og man kan mærke, at den arbejder i dybden med det samme efter påføring. Jeg kan også rigtigt godt lide, at den kommer med pumpe. Det betyder meget for mig, at man ikke tilfører bakterier, som man gør, når man bruger creme i en krukke. Min hud bliver en smule fedtet i T-zonen af cremen, men jeg kan mærke, at den slapper meget mere af. Og så er det også værd at nævne, at produkterne dufter naturligt og ikke af parfume.” 
Anne: ”LACTOClears produkter er så brugervenlige. Jeg vil vove at påstå, at de kan bruges af alle. De kræver ingen tid og er bare nemme og dejlige produkter. Jeg er især vild med cremen. Den er så lækker at smøre i ansigtet. Elsker den.” 

Anne-Sofie: ”Produkterne er så skønne altså! Jeg er blevet super glad for dem, og jeg kan virkelig mærke en forskel på min urene hud. Min favorit er Anti-Blemish Spot Ampoule. Den er suverænt god! Især når man kan mærke, der er en bums på vej. Active Cream har jeg lige skullet vænne mig til duften af. Men den er super skøn, trænger hurtigt ind og gør, hvad den skal. Face Wash er også bare god. Jeg har før oplevet, at ansigtsvask udtørrer huden, men det gør den her slet ikke. Jeg har også brugt den til at fjerne makeup et par gange. Det klarer den helt uden bøvl.” 
 
Er der noget, I ellers vil tilføje efter de første fire uger med LACTOClear? 
Anne: ”Jeg har aldrig haft det bedre med min hud. Nu mangler jeg bare at finde et produkt, der kan reducere de ar, jeg har efter bumserne ...”  
Anne-Sofie: ”Skønne produkter. Skøn emballage. De her produkter er guld værd.” 
Katrine: ”Jeg er rigtigt positiv overrasket over, hvordan min hud ser ud efter bare fire uger.” 

Lær vores fire LACTOClear testpersoner bedre at kende her.

Freja: Freja før testen af LACTOClear hudpleje til uren hud til venstre og efter fire ugers brug til højre.