Din nye bedste ven til pludselige bumser

Din nye bedste ven til pludselige bumser

Vi kender det alle sammen. Lige som vi skal noget vigtigt, så begynder en bums at banke på under huden. Den slags kommer altid ubelejligt, og selvom der findes mange råd til sådanne situationer, så er de bare sjældent hverken gode eller effektive.  
 
Derfor har vi, som supplement til vores effektive daglige hudplejeprodukter til uren hud, lanceret en lille ny Spot Ampoule, som er til den slags nødstilfælde, hvor man bare ikke orker en bums (og hvornår gør man egentligt det?!)  
 
Den helt nye LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule indeholder en blød gel, der er lige til at duppe på bumsen efter behov, og som vil bekæmpe bumsen, inden den når at blive til noget stort og virkelig irriterende.  
 
Rens blot området, brug 1-2 dråber Spot Ampoule direkte på bumsen og andre urenheder, og gentag endelig løbende. Jo oftere, du dupper, des hurtigere vil bumsen forsvinde.  
 
Anti-Blemish Spot Ampoule indeholder, ligesom de øvrige produkter i LACTOClear hudplejeserien, LACTOPAD, der effektivt og målrettet bekæmper P. acnes bakterien, som er årsag til bumser, mens huden omkring bumsen ikke forstyrres af kradse ingredienser.   
 
Herudover indeholder den nye LACTOClear Spot Ampoule bl.a. et hyaluronsyrekompleks, der binder fugt til huden, så området omkring urenheden ikke tørrer ud. Spot ampoulen kan derfor også hives frem lige så ofte, man har behov for den, når en bums opstår. 
 
Hav en LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule på badeværelset, i skuffen, i tasken, og hvor du ellers lige har brug for førstehjælp til at bekæmpe en uvelkommen bums.  
 
 
Er du nysgerrig på formuleringen og indholdet i LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule, kan du se mere i LACTOClear webshoppen. Spot Ampoule forhandles også på en række apoteker landet over.