LACTOClear-historie: Min hud havde fået nok af skrappe hudplejeprodukter

LACTOClear-historie: Min hud havde fået nok af skrappe hudplejeprodukter

 

Mandag d. 27. februar 2017

Før- og efterbilleder af Sannas hud.

Hvad gør man, hvis man har prøvet alt? Man har passeret de 30 år og lider stadig af uren hud.

Det er langt fra alle, der vinker farvel til deres problemhud, når de træder ud af de svære teenageår. For 36-årige Sanna Lindqvist har problemhuden forfulgt hende i flere år, end hun kan huske, og hun har gjort alt for at bekæmpe sin voksenakne.

’’Da jeg var teenager, startede jeg med at bruge almindelig ansigtsrens. Derefter har jeg været hele paletten rundt. Jeg har både købt hudplejeprodukter i håndkøb og på recept, og jeg har sågar udsat mig selv for den berygtede pillekur mod akne.’’


Medicinkuren var rigtig hård for Sanna, da der var så mange ting, hun ikke kunne gøre, mens hun var på den.

’’Der var så mange regler, som skulle overholdes, mens jeg var på pillekuren. Jeg kunne f.eks. ikke befinde mig i solen eller indtage alkohol. Pillekuren hjalp mig – i hvert fald til at starte med, men mine udbrud kom igen, da jeg afsluttede forløbet.’’


Ifølge Sanna er pillekuren blot et ud af mange midler mod akne, som hun har prøvet i håbet om at finde en løsning, der kan udrydde bumser og andre former for urenheder.

’’Man bliver faktisk en smule desperat. Jeg har været så desperat, at jeg har prøvet alt: Søgt efter råd på nettet, læst flyers fra apoteket, og spurgt venner og bekendte til råds. Jeg har endda uddannet mig til kosmetolog for på den måde at tilegne mig viden om, hvad der kan hjælpe på uren hud.’’


SANNAS PROBLEMHUD HAVDE BRUG FOR SKÅNSOM OG BLID PLEJE

De mange forskellige hudplejeprodukter mod akne har taget hårdt på Sannas hud. De har været skrappe og givet hende røde knopper samt udslæt i ansigtet. Dette har hun ikke har oplevet, efter hun er begyndt at bruge tretrinsserien fra LACTOClear.

’’Rensen, ansigtsvasken og cremen fra LACTOClear har givet mig en blid og skånsom pleje, og min hud har slet ikke reageret på samme måde som tidligere. Derudover har jeg ikke fået de samme store bumser.’’


Sanna har især været glad for ansigtsrensen, men cremen har også levet op til hendes forventninger.

’’Tidligere har jeg altid været vant til at bruge meget creme. Men med LACTOClear var jeg simpelthen nødt til at drosle ned på mit forbrug, fordi cremen fugter så godt og er meget drøj i brug.’’


Som uddannet kosmetolog var det interessant for Sanna at prøve en hudplejeserie, der består af ingredienser, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien.

’’Jeg er blevet mere bevidst om, hvilke produkter jeg egentlig bør købe – og hvad de bør indeholde. Det skal være neutrale og skånsomme hudplejeprodukter, ligesom LACTOClear, der ikke indeholder alle mulige former for skrappe tilsætningsstoffer.’’


Dit abonnement er på pause, dette er et preview