Relancering af LACTOClear hudplejefavoritter og en spændende nyhed til tasken og badeværelseshylden

Relancering af LACTOClear hudplejefavoritter og en spændende nyhed til tasken og badeværelseshylden

Da vi lancerede vores hudplejeserie LACTOClear for blot tre år siden, lå der rundt regnet 15 års forskning bag produkterne. Siden er det gået stærkt, vi er nået ud med vores hudplejeserie til uren hud på nye markeder, og vores produkter står på hylderne på en lang række af de danske apoteker.  
 
Nu er vi derfor også klar til at tage det næste store skridt med helt nye formuleringer på et par af LACTOClear favoritprodukterne samt en helt ny, og nærmest uundværlig, hvis vi selv skal sige det, LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule.  
 
Vi har derfor glædet os til at kunne fortælle, at LACTOClear som serie er blevet relanceret.  
 
Det betyder bl.a., at vores hudplejeprodukter til uren hud er blevet mere plejende, nemmere at have med at gøre i den daglige hudplejerutine, og at produkterne samtidigt er blevet endnu mere skånsomme mod huden. 
 
Filosofien bag LACTOClear er dog stadig den samme: Uren hud har brug for pleje, og urenheder bør bekæmpes målrettet. Sidstnævnte gør vi fortsat med vores aktive, naturlige og probiotiske ingrediens LACTOPAD, der målrettet bekæmper uren hud og bumser, og som er at finde på ingredienslisten på samtlige LACTOClear produkter.  
 
I vores serie af hudplejeprodukter til uren hud vil du stadig kunne finde tre produkter:  
 
LACTOClear Anti-Blemish Active Cream har, udover at få et nyt navn, også fået en helt ny konsistens, der er nemmere at arbejde med på huden. Herudover er LACTOClear Active Cream blevet mere plejende og fugtgivende end dens forgænger. Vi har fx tilført Niacinamide (vitamin B3), der giver forbedret elasticitet i huden og en mere ensartet hudtone. Det er altså en ingrediens, som, over tid, bidrager til en pænere hud.  
 
Herudover indeholder den nye LACTOClear Anti-Blemish Active Cream også squalane olie, glycerin og bivoks, der alle sammen plejer huden. Mens ingredienser som babassupalmekerneolie, ekstrakt fra betain og mandarinskræl, citronmelisseekstrakt, edelweissekstrakt og trehalose er med til at give en mere afbalanceret hud, hvilket særligt uren hud kan have fordele af.  
 
Vi anbefaler stadig, at LACTOClear Anti-Blemish Active Cream bruges både morgen og aften på ren hud for den mest optimale bekæmpelse af urenheder. 
 
Et andet velkendt produkt fra LACTOClear hudplejeserien, som har fået ny formulering, er LACTOClear Anti-Blemish Face Wash. Den populære skummende Face Wash indeholder bl.a. LACTOPAD samt fugtbindende glycerin i den nye formulering. LACTOClear Face Wash er naturligvis stadig meget mild samt skånsom mod huden og efterlader huden ren og klar til den efterfølgende brug af LACTOClear Anti-Blemish Active Cream.  
 
LACTOClear Anti-Blemish Face Wash bruges morgen og aften og fjerner nænsomt snavs, makeup, sebum og døde hudceller, men piller ikke ved den værdifulde hudflora og virker heller ikke udtørrende på huden. 
 
Sidst men ikke mindst har vi lanceret en helt ny og spændende dreng i klassen. LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule er en lille ampul, der anvendes til punktbehandling af bumser og andre urenheder. Anti-Blemish Spot Ampoule er oplagt fx at have med i tasken, have stående på badeværelset og/eller på kontoret.  
 
Man dupper nemlig bare 1-2 dråber LACTOClear Anti-Blemish Spot Ampoule direkte på bumsen, når man mærker, den er ved at opstå, og på den måde bekæmpes bumser målrettet og skånsomt, inden de overhovedet er dukket op til overfladen. Produktet kan med fordel bruges flere gange dagligt, indtil det ønskede resultat er opnået. 
 
Anti-Blemish Spot Ampoule indeholder, naturligvis, også LACTOPAD samt et hyaluronsyrekompleks, der binder fugt til huden, so området omkring urenheden ikke tørrer ud. Spot ampoulen kan hives frem lige så ofte, man har behov for den, når en bums opstår. 
 
Er du nysgerrig på formuleringer og indhold i LACTOClear produkterne, kan du se mere om dette i LACTOClear webshoppen. Produkterne forhandles også på en lang række af apotekerne.