Mirakelkure mod uren hud

Mirakelkure mod uren hud
Mirakelkure mod uren hud


Der findes utallige gode råd og finurlige tricks til at bekæmpe uren hud, og i ny og næ bliver der også udråbt en mirakelkur, når det handler om at komme uren hud og bumser til livs. Men det er vigtigt at bevare sin sunde fornuft, når man hører eller læser om, at uren hud fx kan kureres på 48 timer. Mirakler sker nemlig ikke på timebasis – heller ikke, når det gælder huden.


Når man får en bums, vil man faktisk gerne bare af med den, førend den er opstået. Det kan kun gå for langsomt. Og når man har uren hud, vil man gerne bruge en mirakelkur en gang for for evigt at have en anden type hud, end man har.

Det forstår man jo godt. Men samtidigt er det desværre ikke muligt at ændre den hudtype, man er født med, og mirakelkure, når det handler om uren hud, findes desværre ikke.

Det er altså tilladt at være skeptisk, hvis man bliver lovet, at man kan komme uren hud til livs på fx 48 timer eller, at man blot skal bruge en creme eller kur en gang for for evig tid at være helt fri for urenheder.

Ligesom så meget andet kræver bekæmpelse af uren hud nemlig både tid og tålmodighed.

Mange typer behandling af uren hud tager måneder, inden de virker. Andre begynder at vise resultater efter nogle uger. Men det er vigtigt at have in mente, at man også skal være lidt stædig og vedholdende, hvis man skal gøre sig forhåbninger om de resultater, som man håber på.

For det første skal man huske sin daglige hudplejerutine for, at den giver optimal effekt. Samtidigt skal man fortsætte, når først man ser en effekt.

Når man påbegynder en ny hudplejerutine, er det desuden godt at holde sig for øje, at vi godt nok taber cirka 40.000 hudceller i minuttet, men at vores overhud trods det er 35 dage om at gendanne sig selv.

Har man derfor investeret i en ny hudplejeserie, som ikke med det samme giver nogen effekt, så er det, fordi huden for det første nogle gange reagerer modsat på hudpleje end det, der står på pakken, for dernæst at begynde at reagere som ønsket. Huden kan således godt slå ud og få flere bumser i nogle dage, når man begynder at bruge aktive hudplejeprodukter, hvorefter den så begynder at reagere rigtigt på produkterne.

Samtidigt er man nødt til at give en ny hudplejerutine minimum 35 dage til at vise, hvad den kan. Og gerne mere. Efter de 35 dage starter overhuden nemlig på en frisk, og det er her, en behandling af uren hud for alvor begynder at vise, om den dur eller ej.