LACTOClear-historie: Jeg er blevet gladere for at se mig selv i spejlet

LACTOClear-historie: Jeg er blevet gladere for at se mig selv i spejlet

Helena er 20 år og har døjet med uren hud i næsten otte år. I løbet af teenageårene har hun været ekstra hårdt ramt af bumser.

’’De første bumser fik jeg allerede, da jeg var 12 år. I starten var det blot små uskyldige teenagebumser, men efterhånden, som årene gik, udviklede det sig til store ømme bumser, der blev siddende under huden.’’

Uren hud og bumser har længe fyldt meget i Helenas liv. Hendes problemhud har irriteret hende dagligt, fordi urenhederne har gjort ondt, men også fordi hun har følt, at hun skulle skjule dem.

’’Det har altid været meget forskelligt, hvordan min hud har set ud, eftersom urenhederne kommer i perioder. Da jeg var yngre, var mit ansigt altid fyldt med både store og små bumser, som udviklede sig til sår, hvilket var utroligt smertefuldt. Derudover påvirkede bumserne mig på den måde, at når der f.eks. blev taget billeder, havde jeg tendens til at skjule den del af mit ansigt, hvor bumserne var.’’

Heldigvis har Helena altid haft søde mennesker omkring sig, så hendes urene hud har ikke påvirket hende så meget på det sociale plan.

’’Jeg ved, at uren hud, for mange mennesker, kan have både sociale og psykiske konsekvenser. Mange oplever det i løbet af teenageårene, men til alt held har jeg altid været omringet af gode venner, der ikke har dømt mig på grund af mine bumser. Det er mest mig selv, der har syntes, det var anstrengende at være hende-med-bumserne.’’

Helenas urene hud er blevet sundere at se på

Efter Helenas mange forsøg på at bekæmpe sine urenheder, var det med en lidt opgivende indstilling, at hun valgte at prøve LACTOClear.

’’Jeg besluttede at teste hudplejeprodukterne fra LACTOClear, trods manglende resultater fra tidligere afprøvede produkter. Derfor havde jeg heller ikke de helt store forventninger, da jeg startede med at bruge tretrinsserien fra LACTOClear.’’

Helena blev dog positivt overrasket, da hun efter blot to uger begyndte at se forbedringer på sin hud.

’’Efter jeg startede med LACTOClear, så jeg hurtigt forbedringer. Min rødme forsvandt, og jeg fik langt færre bumser. Med LACTOClear har jeg fået en skånsom og mild behandling, hvor tidligere hudplejeprodukter altid har været skrappe over for min ellers meget sarte hud.’’

Tidligere havde hendes hud haft tendens til at se meget usund og træt ud, men der er sket en klar ændring.

’’Jeg synes, at min hud ser mere frisk og sund ud, hvilket også har gjort, at jeg er blevet en del gladere for at se mig selv i spejlet.’’ 


Dit abonnement er på pause, dette er et preview