LACTOClear: Skånsom hudpleje med mælkesyrebakterier til bekæmpelse af uren hud og bumser

LACTOClear: Skånsom hudpleje med mælkesyrebakterier til bekæmpelse af uren hud og bumser

Mandag d. 2. januar 2017

En ny baby er altid noget, man venter på i spænding og sommerfugle i maven. Ikke mindst ift., hvad fremtiden mon kommer til at bringe.

Således også med hudplejeserien LACTOClear™ Probiotic Skincare System, der er vores helt nye baby, som vi endelig kan løfte sløret for i dag.

Men der stopper sammenligningen med babyer i øvrigt også, idet LACTOClear har været undervejs i langt mere end ni måneder.

Når man lancerer en hudplejeserie som LACTOClear er der nemlig en del produkttests, forbedringer og forløb, som man skal igennem, hvis man vil være helt sikker på, at ens produkt også bliver mindst lige så godt, som man havde forestillet sig.

Missionen bag LACTOClear er nemlig, at det skal være en af de mest skånsomme og virksomme behandlinger mod uren hud og bumser.

Derfor består LACTOClear hudplejeserien også blot at tre produkter, som er lige netop de tre produkter, man har behov for i sin hverdag med problemhud.

De tre produkter i serien er særligt udviklet til at bekæmpe urenheder med den aktive og naturlige ingrediens LACTOPAD, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien.

DE TRE TRIN I LACTOCLEAR-SERIEN ER:

STEP 1) LACTOCLEAR EXFOLIATING CLEANSER

En mild eksfolierende cleanser, der fjerner døde hudceller og overskydende talg samt dybderenser porerne.

Cleanseren irriterer ikke huden, styrker den naturlige fugtbalance og indeholder desuden LACTOPAD, der bekæmper bakterien P.acnes, som ofte er synderen, når det kommer til bumser.

Vores cleanser er naturligvis fri for mikroplast, og det anbefales at bruge den to gange om ugen.

STEP 2) LACTOCLEAR FACE WASH

En mild ansigtsvask, som anvendes dagligt til skånsom vask af huden.

LACTOClear Face Wash fjerner både snavs, talg og døde hudceller og er desuden specielt formuleret uden ingredienser, som kan virke udtørrende. Ansigtsvasken bruges dagligt morgen og aften.

STEP 3) LACTOCLEAR ACTIVE CREAM

Vores højteknologiske ansigtscreme er specielt formuleret til uren hud med den aktive ingrediens LACTOPAD, der målrettet rammer P.acnes bakterien, som ofte er den bakterie, der giver bumser. Cremen neutraliserer urenhederne og sørger desuden for at neutralisere nye udbrud.

Active Cream plejer og nærer samtidigt huden med udvalgte olier samt Vitamin E og Provitamin B5. Det anbefales at bruge cremen dagligt morgen og aften som dag- og natcreme.

Alle tre produkter i vores hudplejeserie til uren hud er i øvrigt fri for både parfume, parabener, salicylsyre, benzoylperoxid samt farvestoffer. Derfor tør vi også godt at kalde serien for en af de mest skånsomme behandlinger af uren hud og bumser.

Vi håber, du vil tage godt imod, og at du har lyst til at lære meget mere om LACTOClear Probiotic Skincare System.


Se flere produkter fra LACTOClearTM her.

 

Udover, at vi naturligvis håber, at du i ny og næ vil læse med her på bloggen, så vil vi også gerne invitere dig inden for i vores Facebook-gruppe, Uren hud – viden og erfaringer, hvor vi løbende vil dele den seneste viden om uren hud og bumser og meget gerne også vil i dialog med netop dig om din viden og dine spørgsmål, når det handler om problemhud.


Dit abonnement er på pause, dette er et preview