LACTOClear-historie: Mine bumser blev betydeligt mindre, og rødmen forsvandt

LACTOClear-historie: Mine bumser blev betydeligt mindre, og rødmen forsvandt

Før- og efterbilleder af Rikke Førsterlings hud. 

Rikke Førsterling er 28 år og har haft problemer med uren hud, siden hun var teenager.

Hudproblemer og urenheder har altid været noget, som har fyldt i hendes hverdag, og ikke mindst været et enormt irritationsmoment. Selvom hun de sidste 15 år har kæmpet med bumser, rødme og talgknopper, har hun aldrig givet op:

’’Så længe jeg kan huske tilbage, har jeg altid benyttet mig af forskellige former for hudplejeprodukter, man vil jo så gerne finde noget, der hjælper.’’

Rikke har prøvet utallige hudplejeprodukter i kampen mod uren hud. Det har både været produkter, som man kan købe i håndkøb, men også receptpligtige præparater. De hudplejeprodukter, hun tidligere har brugt, har ikke haft den helt store effekt; det har hjulpet hende i starten, hvorefter hendes hud er vendt tilbage til den normale tilstand.

Mælkesyrebakterier hjalp Rikke til en pæn hud

 

Rikke besluttede sig for at prøve hudplejeserien fra LACTOClear, som består af LACTOPAD, der stammer fra mælkesyrebakterie-teknologien, med håbet om, at det kunne bekæmpe hendes bumser og urenheder.

Da hun startede med at bruge LACTOClear, havde der været meget rødme, mange knopper i hageregionen og tre-fire rigtig store bumser i hendes ansigt. Efter kort tid kunne Rikke dog se, at hendes urenheder var mindsket betydeligt:

’’Der gik kun tre uger, efter jeg havde påbegyndt forløbet med LACTOClear, så var bumserne mindre, slet ikke så ømme som før i tiden, og min rødme i huden forsvandt.’’

’’Jeg har altid været meget påvirket af min urene hud. Hver gang jeg gik forbi et spejl, så blev jeg mindet om, hvor uren hud jeg egentlig har.’’

Med hudplejeprodukterne fra LACTOClear har Rikke fået en pænere hud med færre urenheder, hvilket også har påvirket hendes humør i en positiv retning.

’’Jeg vil bestemt fortsætte med at bruge LACTOClear, da produkterne har hjulpet mig med at få en pænere hud med færre urenheder. Derudover synes jeg, at det er lækre og skånsomme hudplejeprodukter, der virker til at være af høj kvalitet.’’


Dit abonnement er på pause, dette er et preview