LACTOClear-historie: Efter blot 1 måned droppede jeg min makeup

LACTOClear-historie: Efter blot 1 måned droppede jeg min makeup

27. marts 2017

Før- og efterbilleder af Emily Martins hud. 

Vi kender det alle sammen, vigtigheden af at være tilfredse med vores udseende, når vi går ud af døren. Vi har en forestilling om, at når vi er ude blandt andre mennesker, så bliver vi målt og vejet, på alle ledder og kanter. 19-årige Emily Martin kender alt til dette, og de sidste syv år har hun døjet med uren hud i form af bumser, hudorme og talgknopper.

’’Jeg var aldrig rigtig tilfreds med mig selv. Selvom man ofte kan dække uren hud med makeup, så kunne jeg bare ikke dække mine urenheder – meget frustrerende’’.

Emily har tidligere prøvet lidt af hvert mod bumser og uren hud, men hun har aldrig rigtig oplevet en positiv effekt.

"Ofte har hudplejeprodukterne blot gjort det værre, da de har haft en udtørrende effekt og fået min hud til at svie."

Da hun hørte om hudplejeprodukterne fra LACTOClear, tænkte hun, at hun ville give det en chance. Hudplejeserien fra LACTOClear indeholder mælkesyrebakterier og ifølge Emily, giver produkterne en mildere behandling, der ikke stikker, hvilket mange andre produkter har tendens til at gøre.

’’LACTOClear fjernede de røde plamager, hvilket gjorde, at jeg fik en mere ensartet hud med mindre urenheder. De store bumser som jeg tidligere fik, var også et overstået kapitel’’.

MINDRE URENHEDER OG MERE SELVTILLID

Emilys urenheder i ansigtet har gjort, at der tidligere har været ting, hun ikke har brudt sig om. Hun har tit tænkt på, om andre folk ville dømme hende på grund af hendes problemhud.

’’Min urene hud påvirkede mig bestemt personligt, da jeg brugte meget tid på at tænke over andre folks holdninger til mig’’.

Blot to uger efter Emily startede med at bruge LACTOCLear, kunne hun allerede se, at hendes hud var blevet pænere. Forbedringerne gjorde, at hun følte sig mere selvsikker. Før i tiden gik hun altid med makeup, men produkterne fra LACTOClear gav hende en flottere og renere hud, der gjorde at hun valgte at droppe makeup for en periode.

’’Hudplejeprodukterne fra LACTOClear er skånsommere end andre produkter mod uren hud, jeg tidligere har prøvet. Jeg har opnået et meget tilfredsstillende resultat, hvorfor jeg fremadrettet vil gøre brug af produkterne.’’


Dit abonnement er på pause, dette er et preview