LACTOClear-historie: Jeg har prøvet alle metoder mod uren hud

LACTOClear-historie: Jeg har prøvet alle metoder mod uren hud

26. april 2017

Før- og efterbilleder af Cæcilie.

Det føles som et mareridt at vågne op og opdage, at der sidder en stor øm bums midt i panden eller på næsen.

For 22-årige Cæcilie har det dog aldrig kun været en enkelt bums. Hun har i rigtigt mange år konstant haft hudorme, bumser og røde knopper.

’Siden 8. klasse har jeg døjet med uren hud. Det har været alt fra en lille bums til en kæmpe byld. Jeg får sådan nogle store bumser under huden. Jeg vil nærmest kalde dem cyster. Det er rigtig slemt.’’

Ikke nok med at Cæcilie har skullet kæmpe med sit udseende gennem teenagetiden, hun skulle også leve med smerterne fra bylderne i ansigtet.

’’Det har altid irriteret mig, at jeg har haft uren hud. Men det værste er, at de store bylder, jeg får, gør så pokkers ondt. Bylderne kommer oftest under halsen, de vokser og vokser, og sommetider går der betændelse i.

’’Eftersom Cæcilie havde svært ved at leve med den smerte, som bylderne forårsagede, har hun gennem tiden tyet til mange forskellige løsninger.

’’Jeg startede med at bruge en salve, som skrællede min hud af, hvilket var utroligt smertefuldt. Derudover har jeg benyttet mig af forskellige slags hudplejeprodukter og alternative løsninger til bekæmpelse af uren hud såsom hjemmelavede masker af græsk yoghurt og avokadoer. Desværre er der intet, som har haft den helt store effekt.’’

CÆCILIE HAVDE EGENTLIG LÆRT AT LEVE MED SINE HUDPROBLEMER

Efter flere års kamp mod uren hud havde Cæcilie faktisk opgivet at få pænere hud.

’’Jeg havde med tiden lært at leve med mine hudproblemer, da jeg følte, jeg havde prøvet alt, og det ikke virkede til, at der var noget at stille op for at få pænere hud. Men jeg faldt så tilfældigt over LACTOClear på Facebook og tænkte, at jeg da kunne give det en chance. LACTOClear var lidt mit sidste håb.

’’Hun begyndte at bruge 3-Trinsserien fra LACTOClear, og kort tid efter kunne hun se forbedringer på sin hud.

’’Der gik blot få dage, så var min hud allerede pænere. Mine sorte og tilstoppede porer på næsen forsvandt, og jeg tænkte for mig selv, hvad skal det dog ikke ende med?’’

Cæcilie fik, efter nogen tid, en meget pænere hud. De store bylder kom ikke på samme måde som tidligere. Men hendes ar fra tidligere urenheder, er hun nødt til at leve med.

’’Det er klart, at mine ar ikke forsvinder, men at alle de andre urenheder er forsvundet, efter jeg er begyndt at bruge LACTOClear, gør mig virkelig glad. Nu hvor jeg ser mig selv i spejlet, forstår jeg slet ikke, at min hud kan se så fin ud.’’


Dit abonnement er på pause, dette er et preview