LACTOClear: Cremen der aktivt reducerer bumser og urenheder i huden

LACTOClear: Cremen der aktivt reducerer bumser og urenheder i huden

Tirsdag d. 5. september

Tør hud, fedtet hud, følsom hud eller uren hud. Der findes mange forskellige slags hudtyper, og det er forskelligt fra person til person, hvad der lige virker bedst, når der skal findes en løsning. Døjer man med uren hud, er det især vigtigt at tænke over, hvilke hudplejeprodukter man benytter sig af i kampen om en pænere hud.


TÆNK OVER, HVAD DU KOMMER I ANSIGTET

Desværre er der mange, som fejlagtigt tror, at uren hud skal bekæmpes med skrappe hudplejeprodukter. Andre husråd går på, at udtørring af huden med fx tandpasta vil udrydde bumserne. Det viser sig dog, at huden i stedet har brug for masser af fugt, hvis man vil hjælpe den urene hud på rette vej.


LACTOClears 3-trins hudplejesystem til daglig rens og pleje er udviklet specielt til pleje af uren hud. Produkterne er milde, skånsomme og så giver det sidste step i serien, som er en active cream, masser af fugt til huden.


Hudplejeserien henvender sig både til teenageakne, voksenakne og mindre urenheder i huden. Udover at produkterne går ind og bekæmper uren hud, så er de også særdeles velegnede, hvis man har sensitiv hud, der har tendens til let at blive irriteret.


AKTIV BEKÆMPELSE AF UREN HUD

Det tredje step i LACTOClears 3-trins hudplejesystem er en active cream, som indeholder den banebrydende probiotiske teknologi, der reducerer bumser og urenheder i huden.


Cremen indeholder LACTOPAD, som stammer fra mælkesyrebakterieteknologien, der aktivt går ind og bekæmper P.acnes bakterien. P.acnes er en bakterie, der kan være årsag til bumser og uren hud. En af fordelene ved LACTOPAD er, at den kun gør skade på P.acnes og lader alle de gode bakterier være, hvorimod skrappe hudplejeprodukter kan have tendens til at nedbryde de gode bakterier.


Derudover er cremen helt fri for parfumer, farvestoffer og parabener samt salicylsyre og benzoylperoxid, hvilket gør, at produktet er meget skånsomt over for uren hud.


DAGLIG PLEJE TIL UREN HUD

Hudplejeserien består af tre steps; en eksfolierende cleanser, en ansigtsvask og en active cream. Den eksfolierende cleanser skal benyttes ca. to gange om ugen. Den går ind og fjerner døde hudceller og overskydende talg, imens den samtidig dybderenser. Du kan læse mere om den effektive og milde scrub her. Andet step er en ansigtsvask, som skal benyttes hver morgen og aften, og til slut active cream, der også skal bruges hver morgen og aften.


Active cream fungerer som en dag- og natcreme, der efter grundig rens blidt masseres ind i huden. For at opnå det bedste resultat skal cremen benyttes to gange dagligt, så den aktive ingrediens LACTOPAD har mulighed for at være på huden i så lang tid som muligt. Active Cream plejer og nærer huden med olier samt Provitamin B5 og Vitamin E.


LACTOClear Active Cream kan købes her.


Dit abonnement er på pause, dette er et preview